Persvoorstelling Mathias Van Hoof 2015

Persvoorstelling Viersel – 31 maart 2015 – persbericht

Gisterenavond, 31 maart, vond in Restaurant ’t Renteniershuis in Viersel de persvoorstelling van Mathias Van Hoof plaats. Door het zeer slechte weer en de stormbuien konden verschillende genodigden jammer genoeg niet naar de voorstelling komen. Toch waren bijna 30 sponsors, sympathisanten en journalisten aanwezig en die werden hartelijk ontvangen met een glaasje cava door gastheer Yves Vleugels, zelf endurorijder en eigenaar van ‘t Renteniershuis.

De voorzitter van de vzw Racing And Sport Promotions en vader van Mathias, Erwin Van Hoof, legde haarfijn uit wat waarom de voorstelling wat later plaats vond dan gepland, wat de doelstellingen zijn voor 2015 en hoe Mathias zich heeft voorbereid op het seizoen. Ook een gedetailleerde toelichting wat enduro precies is en waarom Mathias voor deze zware tak van de motorsport gekozen heeft, werden in detail uitgelegd, zodat alle aanwezigen een beter beeld kregen van deze prachtige sport. Tenslotte werden alle medewerkers en helpers persoonlijk bedankt en werden alle sponsors met naam en toenaam vernoemd, want alleen dankzij hun steun is het mogelijk dat Mathias zijn geliefde sport kan beoefenen. Daarna volgde nog verschillende hapjes en werd Mathias geïnterviewd door de pers. Voor de regionale pers en Gazet Van Antwerpen toonden veel belangstelling voor het jonge talent uit Halle Zoersel.

Op het laatste werd het nog even spannend toen verschillende bomen afbraken onder de stormwind en de hele parking versperden… gelukkig zonder een auto te raken. Eind goed al goed!